This is it...

This time I know it's for real!

De är såå mkt kärlek hemma hos mig nu för tin, som jag har längtat och väntat...

Hade en burk med småpengar, nu är den tom, har spelat bort dom vid mitt eget köksbord, jag döör, men dom gick ju iaf till en bättre behövande ;)

Må denna natt gå fort så jag får åka hem snart..


Lycka

När man är så här lycklig som jag är just nu så har man inget speciellt att skriva faktiskt men de kan va kul att gå tillbaka och se att man faktiskt är riktigt lycklig ibland. Och jaa man kan köpa lycka för exakt 8500:- 

Vad ska han heta?

Wiiiii  !!!

Jag ska bli mammaaaa till en liten valp :D så oplanerat men ändå så välplanerat sen många år tillbaka. Men tajmingen är rätt nu, ska sluta fega! Grabben är min på tisdag och de kommer att bli alldeles underbaaart. Tror att han ska få en egen blogg, jaa så jäkla töntig ska jag vara!

Hihii




Flashback

Fick en flashback i morse.. När jag va liten så sa min mamma alltid "om man sjunger på morgonen så får man gråta innan kvällen" nåt dumt gammalt talesätt som hon hade hört. Och ska vi va riktigt ärlig så sa hon nog delvis så för att jag  skulle vara tyst för en gångs skull.  Varje gång man dragit i gång nåt på morgonen så har man haft de där i bakhuvudet. Men nu får de fan va nog jag 33, jag frigör mig och jag tänker sjunga när jag vill!

Så ni föräldrar, tänk på va ni säger till era barn, era "visa" ord kan bli ärr i själen ;)


De är tomt...

I helgen har de bott ett litet busfrö hos mig och nu är de tomt. Eller inte tomt men de är ingen som klättrar uppför stolarna, kastar sig över till soffan, flyger till fönstret och ner igen. Jagar och slåss med sånt som inte syns. Han är speciell den lille, han rymdes i handen när vi hittade honom och nu är han så stor och full av liv. Så jag tackar min kära Nina så hjärtligt för lånet av lyckan i päls i helgen. Nu tickar "kattklockan" för fullt. Det finns inget i hela världen som gör mig så lycklig som djur och så har de alltid varit.

Annars har det varit skönt med ledig helg, va på en trevlig förfest i lördags med en härlig blandning av kollegor. Måste dock erkänna att jag är lite trött på krogen. Dessutom förstör man även hela söndagen så igår gjorde jag och M. en deal, den som först festar nu måste betala den andra 500 kr. Lättförtjänta pengar för mig... hehe

Senaste två veckorna har handlat mkt om coaching och personlig utveckling. De här är skrämmande, man tänker ungefär 65000 tankar varje dag, 80% tänkte man redan igår. Snacka om att man ältar gammalt skit over and over again. Kvällens workshop handlar om känsloenergier, frihet utan att sitta fast i gamla känslor och händelser. De ser jag fram emot!

Pussokram


Jag är..

grym på mitt jobb!!

Efter två timmars sömn, tårar, ilska och stor besvikelse så lyckades jag befinna mig på mitt jobb i lördags, jag log och levererade. Mkt tack vare underbara arbetskamrater förstås. Söndagen va ändå underbar, kan inte säga annat för då skulle jag ljuga och de gör inte jag särskilt ofta faktiskt.

Läser just nu en bok som heter The secret. Undra om man får de man önskar sig eller om man får de man förtjänar?!

Ikväll ska jag på workshop igen, de handlar om självförtroende och självkänsla. De är sånt man får jobba på, inget är gratis men man har mycket tillgodo om man får en bra grund. Och just när de gäller den biten så kan man väl säga att de blev nån miss i protokollet i min uppväxt. Idag har jag lärt mig att de finns bara en av mig och de är JAG och hur coolt är inte de.

RSS 2.0